Activiteiten

NV DE BRUYCKER HOUTCONSTRUCTIES is als houtverwerkend bedrijf actief in de particuliere en de projectmarkt, in de regio Vlaanderen, Brussel en Antwerpen.

Met een modern machinepark kunnen zowel ramen en deuren als diverse andere schrijnwerkelementen geproduceerd worden, met respect voor de kwaliteit en de ambachtelijke afwerking.

Voor het buitenschrijnwerk is er keuze uit diverse houtsoorten, al dan niet tropisch van herkomst, en diverse profielen (diktes 58 – 68 – 90 en 110 mm), naargelang te gewenste U-waardes die gevraagd worden. Ook de productie van hout-alu ramen in een profieldikte van 68 mm is mogelijk. Naast ramen en deuren worden eveneens, kantelpoorten en tuinpoorten gemaakt. Ook bij restauratie kunnen wij u van dienst zijn, door het maken van exacte copies van oude ramen en deuren.

Ook gevelbekleding ,in verschillende materialen, van gebouwen behoort tot onze specialiteiten.

Voor het binnenschrijnwerk zijn er diverse mogelijkheden, gaande van de productie en plaatsing van diverse types binnendeuren, trappen tot het meest complexe maatwerk in massief hout. Dit alles wordt geleverd op een hoog kwaliteitsniveau dankzij de combinatie van moderne machines en de ervaring van onze mensen op de werven.

De afdeling meubilair verzorgt dan weer de interieurafwerking van gebouwen, voor particulieren, bedrijfsgebouwen en winkels, volgens uw eigen ontwerp of door ons te ontwerpen.

En verder kunnen wij u ook helpen in uw zoektocht naar een kwalitatieve oplossing voor verschillende soorten houten bijgebouwen, voor uw tuin of als uitbreiding van uw woning.

Houtskeletbouw is de nieuwe manier van bouwen en uiteraard kunnen wij u ook hier op een uitstekende manier uw droomhuis helpen verwezenlijken.Kortom, u kan bij ons terecht van bij de ruwbouw tot de inrichting van uw woning of gebouw.

Meer info nodig of wil je een vrijblijvende offerte? Neem zeker contact op!

Webdesign door VNE.be

Copyright 2012 @ Hout Constructies de Bruycker, All Rights Reserved. Onderdeel van de WWI groep.